EntertainmentStiri Mondene

Cine e și cu ce se ocupă iubita lui Bursucu. De șapte ani conduce o afacere

Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele din buletin, apare de luni până vineri la Kanal D, alături de Teo Trandafir. El descoase toate vedetele de la noi, însă foarte rar face dezvăluiri despre viața lui personală, despre familia pe care și-a întemeiat-o.

Dincolo de micul ecran, Bursucu e un tată cu normă întreagă, dar și un partener de nădejde. De aproximativ nouă ani de zile trăiește o poveste de iubire cu Andreea. Aceasta apare foarte rar în lumina reflectoarelor, se concentrează mult asupra familiei și jobului pe care îl are. Din 2014 conduce o afacere, este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia.

Bursucu, iubita Andreea și fiicele locuiesc în Constanța, nu în București. Prezentatorul face zilnic naveta în capitală pentru a fi prezent în direct la Kanal D de la ora 15.00, în platoul „Teo Show”.

Cine e și cu ce se ocupă iubita lui Bursucu. De șapte ani conduce o afacere

Bursucu și Andreea au împreună o fetiță, pe Anays-Maria în vârstă de doi ani.

iubita lui bursucu 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Povestea de viață a iubitei lui Bursucu

Iubita prezentatorului de la Kanal D, Andreea, mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, tot o fetiţă. „Este o fată tare frumoasă şi foarte deşteaptă. Ne înţelegem foarte bine, e o fată cu totul şi cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, povestea Bursucu în trecut despre fiica adoptivă.

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu ani de zile că fostul iubit al Andreei a murit pe când fiica lor avea doar trei anișori.

„Eu o cunosc foarte bine pe iubita lui. Andreea este o foarte veche prietenă și țin mult la ea. A avut o viață și un destin foarte greu. Și-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare.

Andreea și-a crescut singură copilul și nu a mai avut nicio relație până să-l cunoască pe Bursucu, din câte știu eu.”, a dezvăluit Oana Roman în emisiunea pe care o avea la viva.ro.

Foto: Facebook, mariansterea.ro.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close