EntertainmentStiri Mondene

Cine este Cosmin Stanciu de la „Survivor România 2021”. A fost de 6 ori campion la karate. „Cred că voi face față acestei competiții”

Cosmin Stanciu este un alt concurent de la „Survivor România 2021”. Tânărul are 33 de ani,  face parte din echipa Faimoșilor și este deja favorit pentru marele titlu de Survivor România

Cosmin Stanciu a câștigat, de-a lungul vieții sale sportive, mai multe medalii în competiții internaționale de karate.

Cine este Cosmin Stanciu de la „Survivor România 2021”. A fost de 6 ori campion la karate. „Cred că voi face față acestei competiții”

Este multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Concurentul de la Kanal D face karate de la vârsta de șapte
ani. El  îi inițiază și pe alți copii și
adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca,
formând o nouă serie de viitori campioni.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu înainte de Survivor România 2021.

„Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor.

Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”,a declarat Cosmin Stanciu pentru WOWbiz.ro.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close