Entertainment

Cine este Mohammad Murad, jurat la „Imperiul Leilor 2021”. „Din prima zi nu m-am simţit străin în România”

Mohammad Murad este jurat la „Imperiul Leilor 2021”, alături de Cristina Bâtlan, Dan Șucu, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu.

A venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina. La 40 de ani distanță de acel moment este unul dintre cei mai importanți hotelieri din țară, dar și deținătorul unui cunoscut lanț de restaurante.

Potrivit publicației Business Magazin, Revoluția l-a prins medic la spitalul Colentina, dar s-a apucat de afaceri. A deschis o terasă în Regie, dar a avut un conflict cu primarul sectorului 6 de atunci care i-a aruncat scaunele și mesele în Dâmbovița. 

Nu a avut mai mult noroc nici după ce și-a făcut o firmă cu un român, care a plecat cu actele și banii. Șirul țepelor a continuat, când a rămas fără vreo cinci magazine, după ce un alt partener de afaceri l-a păcălit. 

„Din prima zi nu m-am simţit străin în România. Primii trei ani de facultate i-am făcut la Iaşi, care e un oraş superb şi cu o cultură specială. Exista, faţă de astăzi, o mai bună pregătire a studenţilor. După trei ani de Iaşi am venit la Bucureşti”, a declarat acesta pentru publicația citată.

Murad mai are nouă frați, iar trei dintre ei sunt în România. Restul în Liban, Canada și Australia.

De numele său se leagă lanțul de fast-food-uri Springtime, producătorul de conserve Mandy Foods și mai multe hoteluri, printre care și cele sub brandul Phoenicia.

În toamna anului trecut, a candidat fără succes la Primăria Mangalia, atunci când s-a ales, potrivit presei, și cu câteva dosare penale.

Hits: 37

Etichete

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Bravo, kois! Intre timp zi-ne, te rugam, ce credite ai la banca. Vrem,l sa stim ce-i din buzunarul tau, mosu. Nu ne-o lua in nume de rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close