EntertainmentStiri Mondene

Cine o îmbracă pe Andreea Esca la Știrile Pro TV. Ea e cea care îi alege ținutele

Andreea Esca este prezentă pe micul ecran de luni până vineri, de la ora 19.00, la Pro TV. Prezintă știrile de zeci de ani la același post de televiziune. Recent, vedeta a avut câteva ținute care au atras atenția.

Mereu în sacou, mereu în ținute elegante, așa își face Andreea Esca apariția la Știrile Pro TV. Iată că de data aceasta prezentatoarea a impresionat cu ținute diferite, la fel de elegante, însă speciale.

Vedeta a îmbrăcat cămăși deschise la culoare, iar detaliile au ieșit în evidență. A avut funde la gât, accesorii remarcate și apreciate de cei care o urmăresc zi de zi la Pro TV. Andreea Esca și-a arătat și ea încântarea despre noile ținute pe rețelele de socializare, acolo unde a dezvăluit cine o ajută din punct de vedere vestimentar atunci când apare la pupitrul Știrilor Pro TV.

Este vorba despre Maria Marinescu. Ea e cea care a gândit ținutele elegante ale vedetei de la Pro TV, cămășile, fundele speciale. Și designerul vestimentar a confirmat pe pagina ei de Instagram că i-a ales hainele Andreei Esca pentru cele mai recente apariții de la Pro TV.

„Styled by me”, a scris ea în mediul online.

Maria Marinescu e designer vestimentar

Designerul vestimentar Maria Marinescu și preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, s-au căsătorit în 2016 și au o căsnicie discretă.

Mare parte din timp le este ocupat de creșterea celor cinci copii pe care îi au: Alin este tatăl a trei fete, Casiana, Ecaterina, Daria, rezultate din fostul mariaj, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin, iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de 3 ani și 4 luni.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close