Entertainment

Cine sunt primele vedete care participă în noul sezon Chefi la cuțite. Printre acestea se numără Cătălin Cazacu și Gina Felea

Surpriză în noul sezon Chefi la cuțite. Show-ul începe luni, 7 septembrie, de la 20.30, la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu se întorc pentru a juriza cele mai spectaculoase sau cele mai ciudate farfurii care le vor fi servite pe bandă.

 Au fost anunțate primele personaje care își vor arăta talentul în bucătărie.

De luni până miercuri, aceștia vor cunoaște povești una și una și vor fi luați prin surprindere nu doar de preparate, ci și de concurenți.

Sezonul acesta la bancul de lucru de la Chefi la Cuțite își vor demonstra talentele culinare în încercarea de a-i impresiona pe cei trei chefi Carmen Fit, celebra antrenoare a vedetelor, Ruxi Opulenta, cunoscută în mediul on-line pentru parodiile savuroase în ceea ce privește un stil de viață plin de fast.

Gina Felea, personajul făcut celebru de actrița Anca Diniciu, Bella Santiago, câstigătoarea ultimului sezon X-Factor, George Soare, unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din show-bizz-ul românesc, actorul Sali Levent sau Cătălin Cazacu, cel care va stabili și o premieră în cadrul show-ului.

Hits: 10

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close