EntertainmentMuzică și Filme

Coduri secrete pe Netflix. Cum să accesezi filme, seriale și emisiuni TV ascunse în platforma de streaming

Platforma de streaming Netflix este una dintre cele mai accesate platforme online pentru vizualizarea filmelor și serialelor. Când ai crezut că ai văzut tot ce există în mediul online, venim și îți spunem că există coduri secrete pe Netflix care te ajută să accesezi filme, seriale și emisiuni TV ascunse în platformă. Iată cum poți să le descoperi.

Cele mai bune filme seriale, cele mai interesante filme de acțiune, lista celor mai captivante filme de comedie, toate acestea pot fi găsite pe Netflix, platforma de streaming care, odată logat, după ce ți-ai făcut cont, îți pune la dispoziție filme și seriale pentru toate gusturile.

Dacă ești de părere că ai urmărit tot ce se putea în materie de filme și seriale pe Netflix, îți spunem ce coduri secrete poți accesa pentru a descoperi noi filme și emisiuni TV ascunse în platformă.

Ai văzut care este lista cu cele mai bune filme Netflix septembrie 2020?

Cum să accesezi filme și emisiuni TV ascunse în platforma de streaming Netflix

Imediat după ce te-ai înregistrat în platforma Netflix, vei avea șansa să descoperi o mulțime de filme și emisiuni TV pe care nu le-ai mai văzut până acum în interfața platformei. Există câteva coduri care îți vor facilita căutările pe Netflix și care îți aduc în prim plan genuri specifice de filme, toate puse într-un singur loc.

Coduri secrete pe Netflix

Așadar, pentru a vizita pagina web a fiecărui gen de film, tot ce trebuie să faci este să introduci codul din patru cifre în browser-ul web, după următoarea adresă: http://www.netflix.com/browse/genre/

Acest cod funcționează doar pe site-ul web, după ce ai intrat în contul Netflix și nu este disponibil pe telefonul mobil.

În funcție de codul pe care îl adaugi la finalul adresei web de mai sus, vei avea acces la o serie de filme. Iată cum se adauga codul și câteva astfel de exemple:

Cum adaugi codul secret Netflix în adresa web

Filme de comedie – adaugă codul 6548 Filme pentru copii și filme pentru familie – adaugă codul 783Filme documentare pot fi accesate prin codul 6839Filme horror – adaugă codul 8711Filme de dragoste – adaugă codul 8883Filme SF – adaugă codul 1492Filme cu genul de acțiune DRAMĂ – adaugă codul 5763Filme Clasice – adaugă codul – 31574Filme de animație – adaugă codul – 7424

O listă cuprinzătoare cu mai multe coduri secrete Netflix poate fi găsită chiar aici.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close