Entertainment

Concurenți Survivor sezonul 2. Primele nume mari care intră în competiție

„Survivor România”, cel mai puternic reality show din România,  se pregătește să își arunce în arena din Republica Dominicană concurenții. Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor sezonul 2.

UPDATE: 17.00. Alte trei nume importante din showbiz și-au anunțat participarea la Survivor România, sezonul 2. Este vorba despre Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna.

Alexandra Stan a acceptat provocarea și va participa în competiția
„Survivor România” 2021, sezonul 2. Ea a declarat că și-a dorit să participe la
emisiune pentru a vedea cum s-ar descurca în situații extreme. Ea spune că va
trata competiția ca pe un experiment social. 

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât
condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe
trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât
mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declară
Alexandra Stan

De asemenea, Roxana Nemeș a acceptat provocarea „Survivor România”, deși ea împreună cu logodnicul ei aveau în plan să devină părinți. Artista susține că este un moment oportun pentru a participa la competiție.

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima
în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele
de orice fel.

„Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele.

Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Cine participă la Survivor 2 de la Kanal D

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România.

A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români.

Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani intră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha.

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  

În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna,  „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații-limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! Survivor România  va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.

Una dintre cele mai charismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.

În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

O prezență atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Practică acest sport, karate, de la vârsta de 7 ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnica Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.   

Hits: 8

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close