Corina Bud, de nerecunoscut după ce și-a tuns părul și s-a vopsit. Cum s-a pozat artista alături de băiatul ei, în vârstă de 14 ani

Corina Bud, în vârstă de 41 de ani, a fost considerată una dintre cele mai excentrice artiste din România și asta datorită aparițiilor provocatoare de pe scenă sau din mediul online. Vedetei nu i-a păsat de gurile rele și a ignorant criticile care i s-au adus de-a lungul anilor.

Recent, Corina Bud și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu imagine în care apare alături de fiul ei, Robin, în vârstă de 14 ani. Artista a uimit cu noul look. Tunsa scurt și vopsită blond, cântăreața s-a schimbat total.

„Să fii adolescent e tare! La mulți ani marelui meu campion, celui mai cool și amuzant adolescent @robinbud14 Bucură-te de aventura care te așteaptă! Te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris Corina Bud pe Facebook, de ziua lui Robin, zilele trecute.

În mai 2020, Corina Bud anunța că și-a făcut propria casă de discuri. A lansat la vremea respectivă melodia „SUPERSTAR” prin propria ei casă de discuri, în colaborare cu Geneva.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezone, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a declarat artista la vremea respectivă pentru Libertatea.

Hits: 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Radio Pro Mix - House Music For Your Soul