EntertainmentStiri Mondene

Costi Diță, Giani din „Las Fierbinți”, a dezvăluit un lucru neștiut despre el. „Mama m-a îndrumat în direcția asta și am întrebat-o de ce”

Costi Diță este Giani din „Las Fierbinți” și unul dintre cele mai spumoase personaje din serial. Actorul a vorbit recent despre cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie și ce a făcut la primul examen la teatru din viața lui.

„La primul examen din viața mea, la o școală particulară de teatru, am luat nota 1 (și asta pentru că nu au putut să-mi dea zero).

Așa a fost primul moment în care am interacționat cu acest mediu, cu ce a urmat să fac toată viața mea. Pe bune!”, a declarat Costi Diță pentru revista VIVA!

„Pasiunea pentru actorie am descoperit-o la primul examen, cel la care am luat nota 1.

Mama m-a îndrumat în direcția asta și am întrebat-o de ce, pentru că eu eram în acea perioadă în care nu știam în ce direcție să o iau, dar aveam acest feedback, din spatele blocului:

„Băi Costi, tu povestești bine, tu faci glume faine, tu ar trebui să te faci actor. Când am intrat în facultate, am auzit oamenii că vorbeau despre artă, unii cântau la chitară, cineva zicea ceva despre Cehov, altcineva repeta o poezie, că avea examen, și mi s-a părut atât de frumos momentul ăla.

Chiar dacă am luat 1, au apărut oameni care mi-au zis să vin din nou, că „am ceva. Atunci m-am întors acasă și am zis că o să dau admitere până o să intru”, a mai adăugat Costi Diță.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close