EntertainmentMuzică și Filme

Covorul roșu pe timp de pandemie. Cele mai spectaculoase ținute și cele mai inedite măști de la Festivalul de Film de la Veneția

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția din acest an se dovedește a fi diferit față de cel de anul trecut, vedetele s-au întrecut în cele mai bune ținute, dar și în cele mai inedite măști de protecție, potrivit CNN.

Cea de-a 77-a ediție a festivalului este unul dintre primele evenimente culturale majore care au loc în Europa de când pandemia de coronavirus a avut loc pe continent, Festivalul de Film de la Cannes anulându-și evenimentul din 2020 în mai.

Evenimentul cinematografic se desfăşoară în perioada 2 – 12 septembrie, cu mai puține vedete de la Hollywood, iar proiecțiile vor fi realizate cu respectarea distanţării fizice pentru spectatori. De asemenea, purtarea măștilor este obligatorie în incinte, potrivit CNN.

Cum masca este un “accesoriu obligatoriu”, vedetele au ținut să-și asorteze ținutele spectaculoase cu măști de protecție inedite.

Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Cate Blanchett, președintele juriului, l-a salutat pe directorul festivalului, Alberto Barbera, atingând coatele, ambii purtând măști. Blanchett și-a asortat masca de protecție cu o rochie tip pelerină semnată de Esteban Cortazar.

Festivalul de Film de la Veneția: Cate Blanchett și Alberto Barbera. Foto: EPA

Modelul Taylor Hill a pășit pe covorul roșu într-o rochie cu imprimeuri florale, iar Roberta Armani a avut o rochie albastră spectaculoasă la care a asortat o mască de aceeași culoare.

Taylor Hill. Foto: EPA

Roberta Armani. Foto: Profimedia

Dora Bouchoucha, producătoare de film, a ales o ținută albă, la care a adăugat o mască cu nuanțe argintii.

Dora Bouchoucha. Foto: EPA

Actorul Luigi Lo Cascio a purtat un costum alb-negru și și-a completat ținuta cu o mască roșie.

Actorul italian Luigi Lo Cascio. Foto: EPA

Actriţa britanică Tilda Swinton a primit miercuri seară trofeul onorific Leul de Aur pentru întreaga carieră Ea a optat pentru o ținută alb-negru.

Tilda Swinton. Foto: EPA

Dario Franceschini, ministrul culturii din Italia, și soția sa Michela Di Biase, au purtat ținute alb-negru, iar din peisaj nu a dispărut nici masca.

Dario Franceschini și soția sa. Foto: EPA

Actrița Ester Exposito a sosit la Veneția într-o ținută simplă, care a întors toate privirile.

Ester Exposito| Foto: EPA

O invitată de la Festivalul de Film de la Veneția. Foto: EPA

Pentru prima dată în istoria festivalului, actorii şi regizorii prezenţi nu vor putea intra în contact cu fanii amatori de autografe.

Din programul oficial al festivalului fac parte 63 de filme, dintre care 18 se află în cursa pentru Leul de Aur, 21 vor fi prezentate în afara competiţiei şi 19 vor fi prezentate în cadrul secţiunii Orizzonti.

Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia 2020 se va încheia pe 12 septembrie.

Hits: 15

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close