EntertainmentStiri Mondene

Cristi Brancu, primele declarații despre emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Când are loc prima ediție. „De ziua mea, pornesc o călătorie”

După o pauză de mai bine de un an de la televiziune,
Cristian Brancu revine la Prima TV cu emisiunea „Exclusiv VIP”. Prima ediție va
avea loc chiar de ziua lui, pe 8 martie, iar acesta a făcut primele declarații
despre noul proiect.

„Nimic nu e întâmplător! De ziua mea, pornesc o călătorie TV în care sunt convins că vom face în fiecare zi o sărbătoare! Am acel gen de emoții care se convertesc în succes!

Am însă și echipe în spate. Una e cea de producție de la Prima TV, plus echipa mea de jurnaliști. Alta e cea formată din Oana și Tudor care strigă tare: Hai, tati!”, a spus Brancu pentru Ciao.ro.

Cristi Brancu, împreună cu soția și băiețelul lor

„Cât nu am fost prezent la TV, am urmărit tot și cred că există personaje pe care le vindem în exces.

Cred, de exemplu, că presa îi face un rău Biancăi Drăgușanu vorbind zilnic despre ea, în toate felurile. Supraexpunerea erodează foarte mult și, psihic, presiunea duce la depresie.

Îmi doresc în platou toate vedetele cu povești autentice și puternice. E datoria noastră să le scoatem. Aș vrea să mai triem puțin din personaje. Aș face un test – le-aș propune oamenilor de televiziune să urmărească împreună cu copiii lor propriile emisiuni.

Și să le spună că tot ce e în emisiune e relevant. S-ar putea să avem surprize. Asta îmi place la Prima. Vrem ceva, îmbibat de pasiune, pe care să-l putem arată copiilor noștri, peste ani”, a spus el pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close