Entertainment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș s-au certat în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. “Te dai o doamnă și tu, de fapt…”

Unele scandaluri încep de la cele mai banale lucruri. Este și cazul Cristinei Șișcanu și al Roxanei Nemeș de la “Bravo, ai stil!”, care s-au certat din pricina unui dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă.

Soţia lui Mădălin Ionescu a început cu replicile acide încă din culise. “Eu stau într-un dulap de 1.000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici!

Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea, nu este o problemă! Uite, îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problemă dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect!

Te porți foarte urât, fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul, draga mea!”, a spus Cristina.

Oana Radu a intervenit să-i ia partea Cristinei Șișcanu, lansând un atac la adresa Roxanei Nemeș: “Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”

Andreea Tonciu nu a putut sta pe margine și a spus imediat o replică usturătoare: “Suntem niște sărace! Hai, lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”

“Nu știu cine acuză pe cine, cine urlă și cine jignește, pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față. În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face… rupe capul… nu știu ce a zis.

Nu suport ipocrizia, Cristina! Te dai o doamnă, iartă-mă că îți spun, și tu, de fapt, vorbești foarte urât, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul ăsta și este prea mult pentru mine!”, a spus și Roxana.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close