EntertainmentStiri Mondene

Cum a ajuns Simona Hapciuc de la „Survivor România 2021” să slăbească 26 de kilograme. „M-am documentat foarte mult”

Simona Hapciuc face parte din echipa Faimoșilor la „Survivor România 2021”. A devenit cunoscută odată cu apariția în „Trăsniții”, serial difuzat la Prima TV. Aceasta a intrat în competiție cu gândul de a da tot ce e mai bun pe teren, iar până acum a demonstrat că este extrem de ambițioasă.

Simona Hapciuc de la Survivor a slăbit 26 de kilograme în ultima perioadă și a dezvăluit care este secretul ei.  „Eu am un proiect pe Instagram, despre gătit. Eu gătesc. Fiind instructor de fitness și pasionată de gătit, cumva chestia asta e în familie.

„Am și slăbit 26 de kilograme, am și doi frați care sunt bucătari, așa că mi-ar plăcea ca proiectul acesta, din mediul online, să-l aduc și în televiziune. Cred că ar fi o chestie foarte mișto. Sunt singura persoană din România care are o chestie de genul acesta, pe Instagram”, a declarat Simona pentru Click.

„Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar
și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și
am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme
decât reușisem să dau jos.

După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam. M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine.

Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș”, a declarat Simona pentru sursa citată.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close