EntertainmentStiri Mondene

Cum a reușit Adda să slăbească atât de mult. Artista este total schimbată. „Mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani”

În ultimele luni, Adda s-a luptat cu o afecțiune care i-a dat bătăi de cap. Artista a renunțat la câteva alimente, acesta fiind motivul pentru care vedeta a slăbit foarte mult. Ea a precizat pe contul de socializare că nu a ținut nicio dietă.

Mândră de felul în care arată acum,
fosta concurentă de la Asia Express a postat o imagine cu noua siluetă.

„V-am terorizat cu slăbitu meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Va pup și va zic din nou că NU țîn cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ-am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță.

Cum a reușit Adda să slăbească atât de mult. Artista este total schimbată. „Mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani”

Am renunțat și la ZAHĂR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă!

Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise,pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul…tam tam.

810x0_15590377471cf843f8Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente- antibiotice, antiinflamatoare etc și stres.

Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nici o dietă minune. Gășiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru si in funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a scris Adda pe Facebook.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close