EntertainmentStiri Mondene

Cum arată acum Omar Arnaout, primul câștigător „Next Star”. Tânărul de 20 de ani a intrat în echipa lui Alex Velea

În urmă cu câțiva ani, Omar Arnaout a câștigat Next Star, după ce a cucerit juriul și publicul cu vocea lui. Acum, tânărul este total schimbat. Are 20 de ani și plănuiește să dea lovitura pe piața muzicală din România, sub îndrumarea lui Alex Velea.

Invitat la Star Matinal, tânărul de 20 ani a șocat cu look-ul lui foarte schimbat.  

Omar Arnaout plănuiește să rupă topurile din România în colaborare cu Alex Velea. Acesta a fost „adoptat” de celebrul artist și muncește cot la cot cu colegii lui din GoldenBoy Society.

„Eu, când mă gândesc la copilărie, îmi aduc aminte exact de același mediu în care mă învârt și acum, iar acesta este un privilegiu foarte mare la noi în țară, să nu te pierzi și să rămâi constant.

Tocmai de aceea muncesc în fiecare zi. Cânt de la 8 ani.
Primul meu contact cu scena la TV a fost Next Star, care mi se pare oricum
extraordinar de mult”, a spus Omar la Antena Stars.

„Am lăsat-o mai rar cu treaba asta mai comercială de piese, emisiuni. Am preferat să îmi sacrific anii ăia ca să nu îi regret pe cei de acum. Următorul upgrade pe care mi l-am dat s-a întâmplat chiar recent, când am intrat în echipa GoldenBoy Society.

Totul s-a întâmplat printr-o cunoștință comună, eu cu Alex ne mai știm pentru că am fost privilegiat să umblu pe scenă și să cunosc foarte mulți oameni.

Eu, fiind puști, era o mândrie pentru mine. Alex e un iubitor al stilului pe care îl interpretez și s-a întâmplat în vacanța de vară”, a mai spus artistul, potrivit Spynews.ro.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close