EntertainmentStiri Mondene

Cum arată Antonia complet nemachiată. Artista s-a pozat așa la primele ore ale dimineții și toți au fost surprinși de schimbare

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România. Astăzi, iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine în care apare fără strop de machiaj, iar aceștia au fost surprinși să o vadă într-o așa ipostaze.

Antonia s-a pozat la primele ore ale dimineții și a postat imagine ape contul de Instagram, unde a primit zeci de mesaje din partea admiratorilor. Internauții au observant că fața ei este la fel de perfectă și fără produsele cosmetice.

Cum arată Antonia complet nemachiată. Artista s-a pozat așa la primele ore ale dimineții și toți au fost surprinși de schimbare

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, ”Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale.

75464213_2783402891681943_3552979693814677504_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ne-a dat afară din studio și am zis: „Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult.

Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”, a spus Alex Velea într-un podcast.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri. Au împreună doi copii și o relație ce durează de ani buni, după ce ambii au trecut printr-o căsnicie. Artistul a mărturisit că oamenii i-au judecat atunci când au aflat că sunt împreună.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close