EntertainmentStiri Mondene

Cum arată fiica lui Adrian Enache. Diana are 25 de ani și s-a transformat total. Tânăra a vorbit despre relația cu tatăl ei și Iuliana Marciuc

Fiica lui Adrian Enache are 25 de ani și a devenit o tânără sexy și cu planuri mari în ceea ce privește cariera ei în televiziune. În ultimii ani, aceasta a apărut tot mi rar îm lumina reflectoarelor și de cele mai multe ori a făcut-o alături de tatăl ei.

Diana Enache a povestit, într-un interviu acordat okmagazin, despre care este relația cu tatăl ei, Adrian Enache, mai ales că acesta a divorțat de mama fetei în urmă cu mai mulți ani.

Cum arată fiica lui Adrian Enache. Diana are 25 de ani și s-a transformat total. Tânăra a vorbit despre relația cu tatăl ei și Iuliana Marciuc

„Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice.

Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele.

diana5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel.

Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat.

Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect.

Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu.

Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul.

Cum se înțelege cu Iuliana Marciuc, iubita tatălui ei

„Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată”, a mai adăugat ea.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close