EntertainmentStiri Mondene

Cum arată Loredana Groza în costum de baie la aproape 51 de ani. Artista și-a surprins fanii

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii, după ce a postat imagini în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Artista are aproape 51 de ani, iar în ultima perioadă a avut parte de o transformare spectaculoasă.

Loredana este în continuare una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu ezită să arate asta, în cele mai spectaculoase ținute. Aflată în vacanță, interpreta s-a afușat într-un costum de baie ce îi pune în valoare corpul bine lucrat în sala de sport.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie.

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine.

Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat recent Loredana Groza pentru Libertatea.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close