EntertainmentStiri Mondene

Cum arată și cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. Karin Vochița are o viață discretă

Iulia Albu apare săptămânal pe micul ecran, iar zilnic e activă pe rețelele de socializare. E mereu în lumina reflectoarelor. Nu același lucru se întâmplă cu sora ei. Iată cum arată aceasta și cu ce se ocupă.

Nu mulți știu, dar Iulia Albu are o soră. Este vorba despre Karin Vochița. Sora criticului de modă are acum 36 de ani și duce o viață discretă.

Contul ei de Instagram este privat, aproximativ 200 de persoane o urmăresc. Spre deosebire de sora ei mai mare, care și-a dorit o carieră în modă, Karin a ales să devină economist.

Acum ceva vreme, Mikaela, fiica Iuliei Albu, a publicat o fotografie pe Instagram în care apare alături de mătușa ei.

„Cu Karin, sora lui mami, înainte de pandemie. Îmi lipsești”, a scris Mikaela în descrierea imaginii. Imediat apoi, Karin a comentat: „Și tu îmi lipsești mie”.

karin vochita sora iuliei albu 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În vârstă de 36 de ani, Karin Vochița seamănă mult cu Iulia Albu: părul blond, mătăsos, îi cade pe umeri, ochii pătrunzători, de culoarea mării şi osatura feţei le fac pe cele două să semene izbitor.

Se știe că sora Iuliei Albu a absolvit Academia de Studii Economice din București, așadar s-a îndreptat către un domeniu al ştiinţelor exacte.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close