EntertainmentStiri Mondene

Cum își crește Iuliana Tudor fiul, care practică 3 sporturi. „Fără pedepse sau atitudini agresiv-imperative”

Iuliana Tudor este prezentă săptămână de săptămână pe micul ecran, însă foarte rar face dezvăluiri despre viața de familie. Vedeta TVR s-a confesat acum și mărturisește cum își crește și educă fiul.

Iuliana Tudor prezintă emisiunea „Vedeta populară”, de la TVR 1. Săptămână de săptămână are noi invitați și concurenți care vor să își demonstreze talentul.

Dincolo de viața profesională, Iuliana Tudor are o familie frumoasă, e căsătorită cu Răzvan Văcăroiu și au împreună un copil, pe Tudor Cristian.

Băiețelul are deja 10 ani și practică trei sporturi: face scrimă, practică înotul și tenisul de câmp. Pe lângă toate acestea, Tudor Cristian mai ia și lecții de pian.

Iuliana Tudor dezvăluie că e pregătită pentru perioada adolescentină a fiului ei, că și-a crescut în echilibru băiatul, fără pedepse. „Fiecare etapă e o provocare în creșterea și formarea unui copil. Am ales să iau lucrurile pas cu pas și să găsesc calea în funcție de cum îl simt pe Tudor. Vom vedea ce fel de adolescent va fi și mă voi adapta lui. Cred în echilibru și Tudor așa a fost crescut. Fără pedepse sau atitudini agresiv-imperative”, a declarat vedeta într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Ea a mai adăugat că îi va dărui fiului de fiecare dată atenție și iubire. Se bazează pe modelul pe care ea și soțul i l-au arătat, întotdeauna s-au tratat cu respect, înțelegere.

„Orice copil, fie el și adolescent, are nevoie de un singur lucru: iubire și atenție. Să știe că ești acolo oricând, fără să îl agasezi, dar să comunici când trebuie, ce trebuie și cum trebuie. Și mai e ceva cred foarte important: modelul pe care i-l dăm zilnic în calitate de părinți… de la gesturile mărunte la felul în care ne vorbim în familie și până la valorile pe care în primul rând noi, adulții, le respectăm.

Nu putem cere unui adolescent să fie într-un fel, când noi nu suntem câtuși de puțin în acel fel pe care-l solicităm lor. Să crești un om poate părea greu uneori, dar e cel mai frumos dar cu putință!”, a mai spus prezentatoarea de la TVR, în același interviu.

Hits: 3

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close