adda asia expressadda si catalincasnicie addareactie soacra addaVedete

Cum reușesc Adda și Cătălin să treacă peste certurile din relație: „Nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt”

După ce au participat la emisiunea Asia Express, multă lume și-a făcut o impresie greșită despre cuplul format din Adda și Cătălin. Fanii show-lui s-au întrebat cum rezistă căsnicia celor doi cu atât de multe certuri. În cadrul unui interviu artista a dorit să lămurească acest aspect.

Într-un interviu recent, cântăreaţa a povestit ce se întâmplă mai exact în căsnicia cu Cătălin. În timpul filmărilor din sezonul 3 al emisiunii Asia Express de pe Antena 1, cei doi au avut mai multe discuţii contradictorii, supărări şi tonuri ridicate, iar mulți dintre cei care au urmărit competiția i-au atras atenția artistei că nu se comportă frumos cu partenerul ei.

„Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a precizat ADDA.

Cum a reacționat mama lui Cătălin când i-a văzut în competiție

După toată experienţa trăită, fanii s-au întrebat care a fost reacţia famiilor celor doi după ce au vizionat emisiunea.

„Soacra mea râde de noi! E o femeie deşteaptă, care înţelege nişte situaţii, stări etc. Nu înţeleg de ce vă pasă? Dacă nu reuşiţi să înţelegeţi că nu toţi oamenii sunt la fel şi nici relaţiile nu sunt la fel! Aveţi 0 empatie. Judecaţi şi vă puneţi singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc şi îmi asum că sunt un OM cu bune şi RELE. Nu sunt o păpuşă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava aşteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a răspuns Adda comentariilor răutăcioase, scrie Impact.ro.

Articolul Cum reușesc Adda și Cătălin să treacă peste certurile din relație: „Nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt” apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 17

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close