EntertainmentStiri Mondene

Cum se simte Mioara Roman la 80 de ani, în centrul de recuperare: „Are frici”

Oana și Catinca Roman au decis să o ducă pe Mioara Roman, mama lor, într-un centru de recuperare. Condițiile de acolo sunt de cinci stele, după cum a precizat Oana Roman, mama are parte de toată atenția. Catinca Roman a dezvăluit cum se simte acolo cea care i-a dat viață.

Mioara Roman e de mai multe zile în centrul de recuperare. Face anumite tratamente printre care și kinetorerapie. Se luptă cu mai multe afecțiuni, iar fiicele au vrut neapărat să o ajute așa că au lăsat-o pe mâinile medicilor și asistenților.

Catinca Roman a povestit că Mioara Roman se simte foarte bine, dar are anumite frici.

„Are și ea frici ca toată lumea mai ales sa suferă de diabet, hipertensiune. Starea aceasta de tensiune ne-a afectat pe toți, s-a resimțit și asupra ei. Faptul că a stat în casă a tras-o înapoi. (…)

Nu a avut nicio reacție când i-am zis de centru, am dus să vadă, a cunoscut doctorii, asistentele, dar totul pentru a o pune în formă fizică, cel puțin”, a declarat Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Vedeta a mai precizat că ea s-a vaccinat, chiar și Mioara Roman a primit primul vaccin, urmează rapelul.

„Mama a primit și prima doză de vaccin. Așteptam și rapelul”.

Oana Roman, reacție după ce a fost criticată pe nedrept. „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”

Mulți au acuzat-o pe vedetă că și-a lăsat mama la azil. În realitate, lucrurile stau altfel.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil.

Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close