EntertainmentMonden

Cum și-a cunoscut Marcel Pavel soția. Cei doi sunt împreună de 27 de ani. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Marcel Pavel și Violeta sunt împreună de 27 de ani și nu concep viața unul fără celălalt. Au împreună trei copii și o căsnicie așa cum și-au dorit. Soția artistului a povestit cum l-a cunoscut pe acesta, în urmă cu mulți ani.

„L-am cunoscut în ’92. Uite, şi atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine!

Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna charismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, spune Violeta pentru femeide10.ro.

„Am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici.

Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul”, povesteşte Violeta.

Astăzi, nu şi-ar putea imagina viaţa fără soțul ei. ”Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul şi ajutorul, stâlpul casei”., a mai adăugat Violeta.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close