EntertainmentStiri Mondene

Dana Rogoz, detalii din viața de familie. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a născut fetița ei. „Ne-am despărțit cu multe îmbrățișări, plângând”

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe. Mamă a doi copii, cu o căsnicie așa cum a visat, vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Totul s-a schimbat în momentul în care fetița ei a venit pe lume.

Dana Rogoz a povestit cum a născut în perioada pandemiei și cum a fost anul 2020 pentru ea.

„Cu Lia am avut cu totul alt traseu. Ultimele luni de sarcină le-am petrecut acasă, în lockdown.

Iar în ziua nașterii, m-au adus băieții la maternitate la cinci jumătate dimineața, ne-am despărțit cu multe îmbrățișări, plângând, și apoi am intrat în cortul de triaj, cu geanta de maternitate pe un umăr și cu celulele stem în brațe, spunându-i medicului: Am venit să nasc. Singură.

Am avut emoții mult mai mari decât la Vlad și am plâns mult mai mult, dar plâns în hohote de fericire, că totul e bine, e în sfârșit bine, e minunat! Că nimic nu mai contează dacă îți ții bebelușa sănătoasă în brațe”, a spus Dana Rogoz pentru revista Unica.

„Pentru mine, 2020 a fost anul nașterii fetiței mele și nimic nu poate să îmi știrbească această fericire enormă: că am un copil sănătos și mi se pare că suntem toți patru în formula completă.

Anul ăsta a fost un test pentru multe familii și noi am dovedit că suntem bine împreună”, a mai adăugat actrița.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close