EntertainmentMonden

Dana Rogoz, detalii neștiute din viața ei de familie. “A fost absent o lungă perioadă. Acum sunt foarte multe regrete”

Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, când actrița abia devenise mamă. Chiar dacă aveau o relație bună, se pare că nu întotdeauna lucrurile în familia ei au stat așa bine. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute.

“Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu.

Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a spus Dana Rogoz la “Vorbește lumea”.

“Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete.

Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el.

Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai adăugat actrița.

Hits: 5

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close