EntertainmentStiri Mondene

Dani Oțil, noi declarații despre sexul bebelușului. Gabriela Prisăcariu e în luna a cincea de sarcină

Dani Oțil s-a dat de gol, în direct la TV, cu privire la sexul bebelușului său și al Gabrielei Prisăcariu. Iubita prezentatorului e în al doilea trimestru de sarcină, urmează să nască în august.

Prezentatorul de la Antena 1 a făcut noi dezvăluiri despre bebelușul său și al Gabrielei Prisăcariu. Mai exact, în timp ce discuta cu Bianca Tirsin, cea care va reprezenta România la Miss Universe, Dani Oțil a spus râzând că el va fi „o mama bună de băiat”, semn că el și iubita ar deveni părinții unui băiețel, scrie spynews.ro. Ulterior, după câteva secunde, prezentatorul TV și-a schimbat expresia facială, probabil și-a dat seama rapid de declarațiile făcute.

„O să fiu o mama bună de băiat.”, a spus Dani Oțil, iar Bianca Tirsin a reacționat: „Felicitări!”. Prezentatorul a continuat: „Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin”, a zis acesta la matinalul de la Antena 1.

gabriela prisacariu insarcinata 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Gabriela Prisăcariu, declarații despre căsătoria cu Dani Oțil

Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu nu sunt soț și soție, așa că viitoarea mamă a făcut câteva declarații despre nuntă. „Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a declarat ea pentru click.ro.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close