Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentMonden

Daniel Nițoiu, despre relația cu soția lui și cea mai mare teamă. „Cred că a fost și este un test”

Daniel Nițoiu, prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV, a acordat un interviu în care a vorbit despre relația cu soția lui, dar și despre cea mai mare teamă a sa.

Daniel a recunoscut că pe timpul pandemiei, s-a înțeles foarte bine cu soția lui, iar perioada izolării a fost un test de răbdare.

„Cred că a fost și este un test pentru toate cuplurile și pentru toți oamenii. Dar mai cred și că sunt norocos să am pe cineva cu care să povestesc, să râd sau chiar să mă cert.

Mă gândesc la cei care sunt singuri și cred că ar fi dat orice măcar să se certe cu cineva în perioada de izolare. Cred că din acest motiv pentru unii a fost extrem de greu să respecte restricțiile impuse de autorități”, a declarat Daniel Nițoiu pentru Click.

„Pe lângă cele legate de grija pentru cei dragi, dar care cred că sunt la fel de mari pentru toată lumea, aș putea să menționez una mai specială: teama de a nu ajunge la timp la rubrica meteo.

Am avut și un coșmar pe tema asta. Am visat că alergam spre PRO TV și nu mai ajungeam”, a declarat Daniel Nițoiu despre cea mai mare teamă a lui.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close