EntertainmentMonden

Daniela Gyorfi şi George Tal sunt împreună de 15 ani. Ce spune soțul artistei despre relația cu aceasta. “Ca om, este unul dintre cei mai răbdători”

Daniela Gyorfi şi George Tal trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani, au împreună o fetiță și o relația care de-a lungul timpului nu a fost scutită de probleme. La un moment dat, s-a spus chiar că cei doi se vor despărți.

Daniela Gyorfi se află zilele acestea pe Litoral, în
Staţiunea Venus, unde seară de seară susţine spectacole. Interpreta a vorbit despre
relația cu George Tal, care îi este și impresar.

“Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta.

Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi. Ne-am cunoscut în Germania.

Eu eram într-un turneu, a venit la spectacol. La început nu credeam nici unul în relaţia asta, dar până la urmă s-a întâmplat!”, a spus Daniela pentru Click.

“În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele.

Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape.

Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face. Am toată admiraţia pentru ea, că de ani de zile se menţine destul de sus pentru genul de muzică pe care îl cântă!”, a spus și George Tal.

Hits: 20

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close