EntertainmentStiri Mondene

Decizia luată de Dan Cruceru după ce a ajuns să cântărească 91 de kilograme. Fostul prezentator TV urmează o dietă strictă. „Este o luptă”

Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor România de la Kanal D, a început anul 2021 în forță! A avut câteva probleme de sănătate spre sfârșitul anului trecut și acum a început un program de… refacere.

Astfel, s-a apucat cu strictețe de sală, a început proiectul „pătrățele” și este antrenat chiar de un fost concurent al reality show-ului Survivor, Ghiță.

„Am început un program serios de «reconstrucție», care presupune cură de slăbire, mâncare la cutie – regim personalizat, sală la greu. Merg de trei ori pe săptămână la sală și stau cam două ore – două ore și jumătate.

Mi-aș dori să ajung pe la 85 kg, acum am 91, și să scad nivelul de grăsime din corp de la 22 la 12%.

Este o luptă pe care o port cu mine însumi, pentru că, până acum, nu mi-am impus nicio restricție alimentară. Mâncam orice, la orice oră, fără probleme de greutate. Doar că acum e momentul unei decizii mai hotărâte.

Țin un regim de o lună, de 1.500 calorii, și primesc în fiecare dimineață cutia cu mâncarea pentru întreaga zi. Am fost nevoit să renunț la paharul de vin sau berea de seară, la semințe și alune.

Nu mănânc decât meniul pe care îl primesc acasă. Este delicios, dar cantitățile sunt foarte mici. Așa că s-ar putea să mor de foame, dar sunt ambițios și foarte curios de rezultate!”, a mărturisit Dan Cruceru, care pregătește noi proiecte profesionale.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close