EntertainmentStiri Mondene

Decizia radicală luată de Claudia Pătrășcanu, în plin divorț de Gabi Bădălău. Artista a surprins pe toată lumea. „Să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat”

În urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrăşcanu a anunţat că se concentrează asupra carierei sale și a lansat o melodie nouă, luând prin surprindere pe toată lumea.

„Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând: «Bolnavă de Amor». «Bolnavă de Amor» este o piesă despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment puternic.

Videoclipul regizat de Kobzzon mă are protagonistă chiar pe mine😊….interpretez rolul unei femei romantice și seducătoare ce îmi întâlnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco.

«Bolnavă de Amor» este metaforă perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași visuri, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul”, a transmis pe Facebook Claudia.

Artista a anunţat că se regăseşte în versurile melodiei, în
povestea piesei. 

„Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei «Bolnavă de Amor» este pentru cei care știu să iubească cu patos.:)

În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor!”, a completat ea.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close