EntertainmentMuzică și Filme

Decizie de ultimă oră a Netflix. Ce se întâmplă cu conturile inactive

Abonaţii Netflix inactivi în ultimele 12 luni sau mai mult vor fi întrebaţi dacă vor să îşi păstreze conturile. Dacă aceștia nu confirmă, vor fi automat suspendate, anunță News.ro

Astfel de conturi inactive reprezintă mai puţin de 0,5% din întreaga bază a serviciului de streaming.

Odată ce Netflix va închide conturile inactive, vor fi menţinute profilurile, preferinţele de vizionare şi detaliile conturilor timp de 10 luni, pentru ca în cazul în care un utilizator decide să îşi reia activitatea să îl poată repune în funcţiune aşa cum era.

Reprezentanţii companiei spun că măsura este una de bunăvoinţă: „Sperăm ca această nouă abordare să ajute oamenii să economisească nişte bani munciţi din greu”.

În acelaşi timp, prin aceasta, Netflix îi poate determina pe mulţi să îşi reia activitatea pe platformă.

Platforma de streaming Netflix a înregistrat aproximativ 16 milioane de abonaţi în primul trimestru al anului 2020, fiind depăşite estimările iniţiale şi a stabilit un record privind câştigurile trimestriale. Această creştere a fost determinată şi de pandemia de Covid-19.

Serviciul de streaming a transmis că, în total, are 182,9 milioane de abonaţi plătitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Hits: 2

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close