EntertainmentStiri Mondene

Delia, adevărul despre concertele pe care le-a susținut. „Nu a fost vorba despre cât câștig”

Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Cântă din adolescență, a iubit mereu muzica, însă acum, din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, artista nu a mai putut urca pe scenă. Își aduce aminte de toate concertele sale și dezvăluie amănunte despre sumele de bani încasate.

Pe Delia am ascultat-o prima dată cântând alături de Nick. Era o tânără cântăreață la debut care își căuta propriul drum, care era dornică să urce pe scenă. La fel de dornică e și acum să performeze în fața publicului.

Artista de 39 de ani a susținut de-a lungul carierei o mulțime de concerte în România și în străinătate. De cele de la noi din țară își aduce rapid aminte, în special de cele de la Sala Palatului. Ultima cântare cu public pe care a avut-o a fost anul trecut. Și-a dorit un concert drive-in, însă nu a primit aprobare. A susținut în loc concert cu distanțare, cu un număr mic de persoane, în aer liber.

Delia e mândră cu show-urile pe care le-a avut în ultimii ani și dezvăluie că nu a fost vorba despre sume de bani. A avut pretenții mari mereu, și-a dorit decoruri impresionante și, după cum a menționat, investițiile erau mari, iar profitul era mic. Ea e mulțumită că aceia care o iubesc, cei care au mers la concertele ei au rămas cu cele mai frumoase amintiri.

„Eu trebuia să am concertul acela drive-in, nu a mai fost drive-in și după aceea a fost normal, cu lume. Au fost trei seri de concert, a fost superb, doar că au fost puține persoane, cât zicea legea atunci. A fost superb, dar noi ne-am dat peste cap…

A fost cu o scenă mare, nebunie. Nu, nu au ieșit bani atunci. Nici măcar la Sala Palatului… nu, nu a fost pentru câștig. Am știut înainte, când făceam ședințele, se adunau chestii și îmi veneau idei, voiam lucruri și veneau și alți oameni cu alte pretenții și ne-am dat seama unde ne ducem, am zis că asta e. Nu avem ce face.

La mine, niciodată nu a fost pe ideea de opulență, ci de lucruri spectaculoase, de curaj. Merită investit în chestiile astea. Merită investit pentru că se întoarce frumos. Rămâi cu niște chestii frumoase, oamenii ăia rămân cu niște lucruri”, a transmis Delia despre concertele sale într-un podcast pe YouTube.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close