Entertainment

Delia și soțul ei, peripeții în Zanzibar. Artista le-a împărtășit fanilor experiența ei. „Tot felul de lucruri care vin să mă atace”

Delia și soțul ei se află zilele acestea într-o vacanță exotică, în Zanzibar, acolo unde cel mai probabil vor petrece noaptea dintre ani. Artista a avut parte însă de câteva întâmplări neplăcute, despre care a vorbit pe contul de socializare.

„Îmi e frică de insecte, îmi e frică de pești, îmi e frică de raci, îmi e frică de de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic.

Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze.

Îmi e frică în apă când e apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace pe mine”, i-a spus Delia soțului ei, panicată.

„Mă simt ca în Naufragiatul, ca în Robinson Crusoe, este superb. După cum puteți observa nu există geamuri, singura mea chestie… am mai stat în astfel de locuri de genul, dar știu că noaptea apare un mic stresuleț legat de lucruri, dar e o insulă mică, nu are ce să fie”, a spus Delia.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close