EntertainmentStiri Mondene

Denis Ștefan, tată pentru a doua oară. Soția Cristina e însărcinată: „Familia se mărește”

Actorul de telenovele Denis Ștefan și soția Cristina au anunțat că familia lor se mărește. Vestea a făcut-o publică chiar el, pe rețelele de socializare. Iată și primele declarații despre sarcina soției.

Denis Ștefan și Cristina Zegan, fostă „bebelușă” la „Cronica cârcotașilor” de la Prima TV, sunt împreună din 2012 și au împreună o fetiță. Cei doi vor avea în curând al doilea copil, anul acesta.

„Dragilor, familia Ștefan se mărește!🤰🏻🙌🏻👏🏻 @cristina.ștefan.oficial ❤️ Bucurie nemărginită în familia noastră! Delia va fi surioara cea mare! Suntem tare emoționați, bucuroși și recunoscători pentru această binecuvântare pe care o primim a doua oară! 🙏🏻🍼🎊#binecuvântare #familie #pregnant #bigfamily #pregnancy #mama #grateful #ourfamily #pregnant”, a scris Denis Ștefan pe contul de Instagram.

Denis Ștefan, tată pentru a doua oară. Soția Cristina e însărcinată: „Familia se mărește”

Denis Ștefan și soția Cristina își doreau al doilea copil chiar din 2017

Denis Ştefan şi dansatoarea Cristina Zegan dezvăluiau în urmă cu patru ani că îşi doreau să îi ofere o surioară cât mai repede fiicei lor, Delia Maria, care pe atunci avea doar 3 ani şi 5 luni. „Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, măturisea Cristina, care a fost completată de soţul ei. „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a declarat Denis Ştefan la PRO TV.

Hits: 11

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close