EntertainmentMonden

Detalii neștiute din viața lui Bursucu’ de la Teo Show. Întâmplarea care i-a marcat viața. „În acel moment mi s-a fisurat coloana”

Adrian Cristea sau Bursucu’, așa cum este alintat de prieteni, a dezvăluit recent care a fost întâmplarea care l-a marcat cel mai tare. Prezentatorul Teo Show, de la Kanal D, este mai mereu plin de viață și cu zâmbetul pe buze, pentru publicul său. De altfel, acesta a devenit unul dintre cele mai amuzante apariții de pe micul ecran.

„La 20 de ani eram pe cale de a rămâne paralizat. Este o amintire urâtă, care m-a marcat, viaţa mea se putea termina acolo.

M-am accidentat în sală, la un antrenament de dans; mi-a căzut un coleg direct pe cap, în acel moment mi s-a fisurat coloana. Eram pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a rămas doar o amintire pe care o pot povesti.

A fost o cumpănă uriaşă în viaţa mea. Doctorii îmi explicau că nu mă pot ridica din pat, că risc să rămân paralizat şi eu credeam că sunt bine şi că pot pleca acasă. Am stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă.

Am purtat un guler cervical încă o lună şi jumătate. La aproape 30 de ani mi-am atins obiectivul vieţii mele: prezint emisiuni TV, fac ceea ce îmi place, şi anume divertisment. Oamenii mă urmăresc, ceea ce pentru mine este o mare bucurie şi o mândrie”, a declarat Bursucu’ potrivit okmagazine.ro.

Hits: 4

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close