EntertainmentStiri Mondene

Dezvăluirea făcută de Sorin Bontea despre mama lui. Cum au apărut împreună

Sorin Bontea apare săptămânal la Antena 1, în emisiunea „Chefi la cuțite”. Bucătarul nu și-a prezentat niciodată familia la TV, soția nu a mers în nicio emisiune televizată. Iată că acum a făcut dezvăluiri despre viața personală, chiar despre mama lui.

Sorin Bontea are o familie frumoasă cu care foarte rar se laudă. E căsătorit din 1994 și are alături de soție doi copii. Acum, de Paște, bucătarul a prezentat-o fanilor și urmăritorilor lui din mediul online pe mama sa.

Acesta apare într-o filmare alături de cea care i-a dat viață. Doamna Bontea, la o vârstă onorabilă, s-a lăsat filmată alături de fiul ei cel mic, de Sorin Bontea. Amuzat, bucătarul îi aranjează părul mamei și afirmă: „Fratele meu te-a tuns”.

În plus, Sorin Bontea a dezvăluit despre cea care i-a dat viață că se bucură să fie împreună, că e un norocos că o are pe mama alături.

„Dincolo de orice, sărbătorile trebuie să fie despre familie, despre oameni dragi, despre timp petrecut împreună. Sunt norocos să mai petrec un Paște alături de mama! Bucurați-vă de ai voștri părinți, bunici, rude și prieteni. Paște fericit!”, a scris acesta pe Instagram.

Detalii neștiute din viața lui Sorin Bontea

Bucătarul de la Antena 1 a făcut armata, iar în anul 1991 a terminat stagiul de antrenament, după Revoluția din 1989. A vrut atunci să fugă în Germania.

„Am ieșit din armată, ce țară liberă? Mentalitatea era la fel, s-a schimbat după anii 2000. Am încercat atunci să fug și eu în Germania. Fratele meu a fugit, dar pe noi ne-au prins pe la unguri și ne-au dat înapoi… S-a întâmplat în 1991, după ce am terminat armata”, a spus acesta în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close