EntertainmentStiri Mondene

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a încheiat, după 7 ani. În custodia cui a rămas fetița lor, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano au fost căsătoriți timp de 2 ani, între 2011 și 2013 și au împreună o fetiță, pe Maya, în vârstă de 10 ani. La 7 ani de la despărțire, divorțul s-a încheiat, însă fetița artistei a rămas în continuare la tatăl ei, urmând ca vedeta să o viziteze atunci când își dorește.

Antonia formează un cuplu cu artistul Alex Velea și au împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.  

“Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiți, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Și, bineînțeles, să lansăm muzică”, a spus Antonia, pentru Click

Pe perioada divorțului, Maya, fiica Antoniei și a lui
Vincenzo, a locuit cu tatăl ei în Italia. Acum, custodia este comună.

“Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul, și la celălalt, în funcție de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate”, a spus avocatul artistei, potrivit Unica.

“Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă.

Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul. Deși nu s-au mai întâlnit fizic, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Antonia și Maya vorbesc zilnic. “Vorbesc zilnic cu Maya, ne vedem pe Facetime, vorbim pe WhatsApp etc”.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close