EntertainmentMonden

Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani. Cum s-a schimbat actrița după ce s-a retras de pe scenă. „Mă bucur de fiecare lucru”

În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit
publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50
de piese de teatru. Acum, în pragul vârstei de 87 de ani, marea actriță se
bucură de liniştea şi de aerul curat din Piatra Neamţ.

A fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil
cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV
și în filmul artistic “Nea Marin miliardar”.

Una dintre cele mai iubite actrițe a rememorat pentru  „Rețeaua de idoli” câteva dintre cele mai
frumoase amintiri din tinereţe.

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după.

Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă. Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc,  din cauză că iubesc viața foarte mult.

Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…”, spune Draga Olteanu Matei, în cadrul interviului de la TVR.

Draga Olteanu Matei zâmbește cu nostalgie când se gândește la foștii săi colegi. „La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut.

Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Cramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat. Acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…”, adaugă îndrăgita actriță.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close