Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
EntertainmentStiri Mondene

Dragoș Bucur și familia lui au plecat în vacanță. Ce destinație au ales și ce mesaj a transmis actorul din aeroport. “O țară încă normală”

La scurt timp după ce s-a vindecat de coronavirus, actorul Dragoș Bucur și familia lui au plecat în vacanță. Prezentatorul de la Visuri la cheie a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a transmis un mesaj.

“Spre Suedia, o ţară încă normală”, a scris el în dreptul imaginii. Unul dintre fanii actorului, care locuiește în Suedia, i-a spus cum merg lucrurile acolo, pe timpul pandemiei.

S-a aflat pe 16 septembrie că Dragoș Bucur este infectat cu noul virus

“Am făcut o formă uşoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia şi ne simţim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune şi evident că aştept reluarea filmărilor la Visuri la cheie.

A fost un sezon plin de emoţie şi mi-aş fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede şi peste această situaţie.

Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări ca şi până acum Visuri la cheie, în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, este declaraţia lui Dragoş Bucur de la momentul respectiv.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close