EntertainmentStiri Mondene

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, este însărcinată în 7 luni. Cum se simte actrița și cum au decurs filmările pe timpul verii

Ecaterina Ladin, actrița din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a doua oară și peste aproape două luni își va ține bebelușul în brațe. Dalida, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial, a dezvăluit despre cum au decurs filmările pe timpul verii și cu ce probleme s-a confruntat din cauza sarcinii.

„Sunt în luna a șaptea de sarcină și mă simt, în general,
excelent. Mai am și zile fără chef sau prea agitate, dar sunt puține și nu le
băgăm în seamă.

Am filmat în vară, spre bucuria noastră. Cea mai grea a fost lupta cu somnul. În primul trimestru al sarcinii, am avut o stare de somnolență permanentă. Și când mă trezeam, îmi era somn.

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, este însărcinată în 7 luni. Cum se simte actrița și cum au decurs filmările pe timpul verii

Cred că și colegilor mei le-a fost greu, un pic, cu mine, dar știind cât de mult mi-am dorit această sarcină, sunt convinsă că au trecut peste somnolența mea.

Dalida nu va suferi modificări în noul sezon, pentru că am filmat destul de mult, în vară, încât perioada mea post-natală să nu afecteze. Nu, nu voi renunța.

Exact cum spuneam, pentru sezonul nou am filmat, deja. Iar pentru perioada următoare, sper ca bebe să mă lase să mă întorc la lucru și să pot continua, fără probleme, filmările”, a povestit actrița pentru Click.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close