Entertainment

Emil Rengle face spectacol în bucătăria Chefi la cuțite. Ultimul cuțit de aur al acestui sezon va fi înmânat în această seară

Spectacolul din bucătărie continuă și marți seara, într-o ediție cu iz de eveniment. Celebrul dansator  Emil Rengle vine să facă show în fața chefilor, dar și la bancul de lucru din bucătăria Chefi la cuțite.

Ultimul cuțit de aur al acestui sezon va fi înmânat în această seară de Chef Cătălin Scărlătescu, așa că emoțiile și suspansul vor atinge cote maxime.

Luni seara, chefii au avut parte de întâlniri de poveste. Dumitru Pop Tincu, sculptorul, pictorul și cel responsabil cu versurile de pe crucile din cimitirul de la Săpânța, a venit în platoul emisiunii cu povești desprinse parcă din altă lume.

Preparatul a fost și el pe măsură, o mămăligă cu brânză, jumări și cârnați de casă, care i-a dat gata pe cei trei.

O adevărată lecție despre voință, muncă și cultivarea talentului a dat-o Nicolae Coca, un tânăr moldovean care a luat de mic viața în piept și a luptat în fiecare zi ca visul lui să devină realitate și să ajungă să lucreze într-o bucătărie profesionistă.

Farfuria lui a primit 3 cuțite și multe aprecieri din partea chefilor, ceea ce i-a adus o bucurie greu de descris în cuvinte, după cum chiar el a mărturisit.

Hits: 2

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close