Entertainment

Emisiunea „Visuri la cheie a ajuns” la finalul sezonului. În Ajun, echipa a fost un ajutor de nădejde pentru Moș Crăciun

Familia pe care echipa de la Visuri la cheie a cunoscut-o seara este un exemplu pentru fiecare dintre noi. Optimismul, curajul, puterea părinților de a merge mai departe semnifică o adevărată lecție de viață.

În timp ce arhitecții s-au asigurat că locuința familiei
este amenajată corespunzător pentru sărbători, Dragoș a pus la cale o adevărată
surpriză.

Una dintre dorințele Ioanei, fetița cea mare, a fost îndeplinită chiar de Virgil Ianțu, care a venit special să o cunoască. Dragoș nu a uitat nici de visul copilei, acela de a ajunge balerină.

A înscris-o la cursurile de dans ale Oanei Ioniță, iar prima lecție de balet au ținut-o… împreună. Ca să-i arate că o susține și că are încredere în ea, Dragoș nu a ezitat să se îmbrace în tutu și să danseze cu cea mică.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar într-un an care ne-a pus la încercare pe toți, echipa a reușit să facă bine în continuare.

Colegii noștri au renovat anul acesta 13 locuințe, iar aseară au încheiat încă un capitol. De-a lungul celor 7 sezoane echipa a adus bucurie pentru 77 de familii, renovând 53 de case, dintre care 6 de la zero, și 24 de apartamente.

Anul acesta, echipa Visuri la cheie l-a ajutat pe Moș
Crăciun și a trimis cadouri tuturor copiilor pe care i-a întâlnit de-a lungul
celor 13 ediții din acest sezon. Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au fost spiriduși
pentru o zi și au mers personal să ofere o parte din daruri.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close