emil gabor a muritemil gabor bolnavemil gabor mormanttatal monicai gabor inmormantattatal surorilor gaborVedete

EXCLUSIV| Primele imagini de la mormântul lui Emil Gabor! Cum arată locul de veci

CIAO.RO va prezintă primele imagini de la mormântul lui Emil Gabor! Bărbatul s-a stins pe 23 iunie, în urma unui infarct, după cum s-a scris în presă, și a fost înmormântat într-un cimitir din Bacău, orașul său natal, lângă soția lui, Veronica Bulai.

Emil Gabor, înmormântat lângă Veronica Bulai, la Bacău

Emil Gabor avea probleme de sănătate, și urma tratamente de ani buni, după cum a declarat în ultimul său interviu dat reporterilor CIAO.RO. Tatăl surorilor Gabor locuia singur, într-o garsonieră din Bacău, iar fetele, plecate în străinătate, aveau grijă să nu-i lipsească nimic, îi achitau toate facturile și îi trimiteau bani frecvent. Pe ultimul drum însă, acesta a fost condus doar de Alina, sora Monicăi și a Ramonei, care locuiește lângă Bacău, asta pentru că, cele două nu au reușit să ajungă în țară din cauza pandemiei și a regulilor impuse. Monica ar fi trebuit să vina tocmai din America, unde locuiește de ani buni, iar Ramona din Dubai, unde este stabilită.

Tatăl surorilor Gabor s-a stins pe 23 iunie

Emil Gabor s-a stins pe 23 iunie și a fost înmormântat într-un cimitir din Bacău, lângă Veronica Bulai, mama surorilor Gabor ce s-a stins în urmă cu 7 ani, după ce i-a căzut un bolovan în cap, în timp ce se afla la Polovragi. Părinții surorilor Gabor erau despărțiți de câțiva ani, și nu mai locuiau împreună, astfel că, ultimii ani de viață ai bărbatului au fost destul de grei. Era singur și destul de bolnav.

La locul de veci al bărbatului încă se află coroanele de la înmormântare, așezate lângă cruce. “Vei rămâne în sufletele noastre. Fiicele tale, Ramona, Monica și Alina”, scrie pe coroana făcută de fetele lui. Mormântul părinților este îngrijit, curat, iar lumânările ard mai mereu.

Ce ne-a spus Emil Gabor despre problemele sale de sănătate

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, declara Emil Gabor, în urmă cu câteva luni, pentru Ciao. 

„Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit. Și atunci am ținut tratament 6 luni”, a mai spus bărbatul.

 

Articolul EXCLUSIV| Primele imagini de la mormântul lui Emil Gabor! Cum arată locul de veci apare prima dată în Ciao.ro.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close