Entertainment

Farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor! Peste 20 de farse pentru prieteni, colegi și copii

Ce farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, le vei face prietenilor, colegilor sau chiar copiilor? Iată câteva idei care te-ar putea ajuta să îi dai gata! Atenție, farsele se fac până la ora prânzului.

 

Farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor! Nimeni nu trebuie să se supere

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, obiceiul cere să le faci farse prietenilor, colegilor, membrilor familiei, iar ei nu trebuie să se supere. Desigur, farsele alese trebuie să fie amuzante și distractive pentru ambele părți. 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, este celebrată în multe țări de pe glob, nu numai la noi. Tradiția păcălelilor de 1 Aprilie, când oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, datează din secolul XVI, Franța. Neoficial, această teorie se pare că a fost acceptată în unanimitate.

La această dată a fost adoptat calendarul Gregorian, care a mutat Anul Nou de la 1 aprilie pe 1 ianuarie. Cei care au continuat să sărbătorească Anul Nou pe 1 Aprilie erau considerați păcăliți. Nu este singulară, căci astfel de teorii sunt multe privind originea sărbătorii, așa că și la acest capitol nu știi ce să mai crezi. Se mai spune că farsele trebuie să fie făcute până în ora prânzului pentru a fi bine. Orice păcăleală făcută după această oră aduce ghinion celui care o face.

Farse de 1 Aprilie pentru iubit sau iubita!

Începe de la prima oră a dimineții pentru a avea timp să te ocupi de toată lumea!

Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.
Umple holul casei cu pahare goale de plastic. Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat.
Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră…
Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.
Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el.

Sursa foto: aici

Decupează – din hârtie de culoare închisă – câteva forme de insecte si lipeste-le pe interiorul abajurului unei lămpi apoi aprinde lumina.
Lipește mii de postit-uri colorate pe mașina iubitului sau iubitei
Lipește ouăle dintr-un cofrag cu lipici

Farse de 1 Aprilie pentru colegi

Lipește un post-it mic pe senzorul mouse-ului de la calculator
Leagă mânerele foarfecelui cu o bridă de plastic (șoricel)
Îmbracă scaunul de la birou în folie alimentară de aluminiu – un design inovator
Dacă are ușă de sticlă la birou, lipește pe usă, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afara, va avea impresia că biroul lui a fost ocupat de baloane.

Sursa foto: aici

Înlocuiește-i tastatura cu una veche în care ai plantat si udat, din timp, semințe de gazon. Va avea o surpriză să vadă o mică grădina, crescută printre taste.
Înlocuiește pozele pe care le are pe birou cu pozele șefului.
Fă-i un upgrade. Înlocuiește calculatorul și tastatura cu unele decupate din carton.

Farse de 1 Aprilie pentru școală, pentru copii:

Biscuiți cu cremă. Pune pastă de dinți în loc de cremă, între doi biscuiți.
Lipește cu bandă dublu-adezivă o monedă pe parchet sau linoleum.
Acadele cu broccoli. Pune broccoli pe băț și invelește-l astfel încât să arate ca o acadea. Poftă bună!

sursa foto: aici

Bile de piure de cartofi în loc de înghetață, asezonat cu sos babeque. A se servi în pahare înalte de înghețată
Îndeasă hârtie igienică în vârful pantofilor.
Lipește o bucată mică de scotch pe senzorul de la telecomandă
Umple un pahar cu suc și gelatină, pune și un pai în pahar. Lasă gelatina să se întărească peste noapte. Oferă o o băutură răcoritoare. Poți să amesteci și gelatina cu lapte și să oferi un neobișnuit pahar cu lapte.

Farse de 1 aprilie prin mesaje – ce mesaje cu păcăleli poți trimite prietenilor

Dacă pandemia te obligă să ții distanța socială față de gașca ta, poți totuși să le faci niște farse de 1 aprilie, chiar dacă nu ești de față să le vezi reacția. Uite câteva idei de mesaje cu care să îți păcălești prietenii pe 1 aprilie.

Un studiu a demonstrat că toţi proștii utilizează degetul mare când citesc un mesaj pe telefon. Acum e prea târziu să încerci să schimbi degetul! Să ai un 1 Aprilie plin de haz!Un studiu arată că nu îți poţi atinge buza de jos cu limba… Realitatea este că după citirea acestui mesaj, 99/100 idioți încearcă asta. Aceasta telegramă, este telegramă, o telegramă, grozavă telegramă, oportunitate telegramă, pentru telegramă, a tine telegramă, un telegramă, idiot telegramă, ocupat telegramă, pentru telegramă, 20 telegramă, secunde telegramă! … Acum citește mesajul fără cuvântul „telegramă”. Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ cu noi atribuții la serviciu. Sper să-mi dea și mărire de salariu! Am auzit la știri că au găsit cadavrul unui tip burtos, urât cu spume și nu prea dotat Te rog, zi-mi că eşti în regulă!

Citeşte şi: 1 aprilie, ziua păcălelilor! Psihologul Libertatea, despre farse și știri false… propagate pe Facebook. Cum să te ferești de manipulare

Idei cadouri pentru colegi

Hits: 26

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close