EntertainmentStiri Mondene

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit 5 ani. Mesajul transmis de vedetă

E sărbătoare în casa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea. Cei doi părinți îl sărbătoresc pe fiul lor cel mare. Milan Cristian a împlinit 5 ani și cea mai frumoasă urare a primit-o din partea mamei lui.

Vedeta a publicat pe Facebook două poze cu Milan Cristian, dar și un mesaj în care își exprimă public iubirea pentru fiul ei cel mare.

„Cu acest zâmbet, cu sufletul tău minunat și personalitatea ta ne-ai cucerit din prima clipă când ai venit în viața noastră. La mulți ani, Milan. Te iubim și te vom iubi mereu necondiționat”, a notat vedeta în mediul online.

Postarea a fost remarcată și de fanii vedetei, care i-au oferit aproximativ 3.000 de like-uri și sute de comentarii. „La mulți ani fericiți și binecuvântați cu tot ce este mai bun și mai frumos în Univers! (…) La mulți ani, Milan, ești un copil tare frumos! (…) La mulți ani sănătoși și fericiți alături de scumpii tăi părinți și de surioare!”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Milan Cristian a venit pe lume în iunie 2016, la un spital privat din București. La naștere, copilul a primit nota zece și cântărea 3 kilograme și 450 de grame și măsura 52 de centimetri. Valentina Pelinel a dezvăluit că l-a numit Milan Cristian după fratele ei, care s-a stins din viață când era foarte mic.

Inițial, vedeta era pregătită să nască pe cale naturală, însă în cele din urmă medicii au decis să-i facă cezariană.

După băiețel, actuala soție a lui Cristi Borcea a născut și gemene, Indira și Rania, pe 1 martie 2019.

Într-un interviu recent, Cristi Borcea a făcut declarații și despre al patrulea copil cu Valentina Pelinel.

„Valentina mai vrea unul! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a comentat Borcea într-o emisiune de televiziune.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close