EntertainmentStiri Mondene

Fosta soție a lui What’s Up a vorbit despre relația cu fiul vitreg al regretatului Andrei Gheorghe. “Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo”

Simina, fosta soție a lui What’s Up, a fost văzută în ultima
perioadă în preajma lui Maximilian, fiul regretatului Andrei Gheorghe. Așa cum
era de așteptat, toată lumea a presupus că între cei doi este vorba despre o
poveste de iubire. În realitate, lucrurile stau altfel.

“Toată lumea ne-a întrebat de ce suntem atât de activi, mereu în trafic, eu şi Maximilian. Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo, tot timpul fiind în priză, în tot felul de locuri.

Este pentru că pregătim un nou proiect, şi de data asta nu muzical, pregătim o colecţie urbană de haine, conceptul se va numi «Fam», iar ca idee, e un jargon folosit în Marea Britanie şi înseamnă familie, dar nu în sensul de acea familie convenţională, mamă, tată, copil, ci oricine îţi e drag ţie, însă Fam nu se referă doar la familia convenţională.

Cei care sunt aproape de tine, cei în care ai încredere, şi cumva vine în contrapunct cu această perioadă de distanţare socială, practic noi încercăm să facem un manifest în care să-i facem pe oameni să li se pară cool să fie aproape.

Să nu uite că fără cei dragi nu înseamnă nimic. Şi lucrăm foarte mult la acest concept, se va lansa curând şi suntem emoţionaţi.

Pe lângă asta, Katarina, care este sora lui, ne-a unit, în toată nebunia asta şi a evoluat toată această afacere în familie, Katarina face muzică în continuare, şi în momentul de faţă este într-o tabără de muzică şi face sesiuni pentru case de muzică internaţionale.

Şi sper că până la final de an să vedeţi ce proiect lansează. Suntem mai mult axaţi pe proiecte profesionale, viaţa vreau să rămână liniştită şi personală. Îmi doresc ca aceste plimbări cu maşina să fie cu folos”, a declarat Simina pentru Click.

Hits: 5

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close