Vezi filme noi subtitrate 2019 2020
Entertainment

George Burcea continuă seria dezvăluirilor despre Andreea Bălan, după ce Andreea Antonescu a intrat în Ferma. “Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

În ediția de marți seara a emisiunii Ferma, George Burcea și Andreea Antonescu au scos la iveală amănunte neștiute despre divorțul actorului de Andreea Bălan. Discuția a pornit în momentul în care Mihaela Rădulescu a cerut fiecărui concurent în parte să spună care ar fi colegul care nu merită imunitate în Ferma.

“Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. – Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a spus George Burcea.

“Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, a completat și Mihaela Rădulescu, încercând să aplaneze conflictul care risca să degenereze.

“Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane”.

“Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a mai declarat George la Pro TV.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close