EntertainmentMonden

George Burcea, detalii din relația cu Andreea Bălan. “Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede. Ea a fost hăituită toată viaţa”

George Burcea este unul dintre concurenții de la Ferma. Orășeni vs Săteni. În cadrul show-ului, actorul a uimit pe toată lumea, după ce a făcut o serie de dezvăluiri despre Andreea Bălan, fosta lui soție. Acum, acesta scoate la iveală amănunte mai puțin știute, într-un interviu acordat okmagazine.ro.

“Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o «nuntă» în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai de mult, nu s-a stricat totul în patru luni.

Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe.

Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt.

În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru okmagazin.ro.

“Am plecat ca să nu transmit copiilor nefericirea mea”

“Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască.

Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre. Ea va rămâne însă mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri.

Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înțeleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan…”, a mai adăugat Burcea pentru sursa citată.

Hits: 1

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close