EntertainmentStiri Mondene

Gina Pistol a intrat în panică înainte de a naște. Fetița ei va veni pe lume peste maximum două săptămâni. „Nu știu ce a fost cu mine, nu am avut chef de nimic”

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți peste maximum două săptămâni, iar cei doi se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. Prezentatoarea TV a recunoscut că este din ce în ce mai panicată, gândindu-se la momentul cel mare.

„Am primit foarte multe mesaje de la voi și mă întrebați dacă sunt bine. Vă mulțumesc mult. Nu știu, am avut așa o stare… nu știu ce a fost cu mine, nu am avut chef de nimic.

Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin… nu săptămâna care vine, cealaltă mai este. Și abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă.

Asta după discuția avută cu anestezistul. Și mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare, dacă… dacă… Dar cred că toate femeile au trecut prin așa ceva.

Mai am puțin. Abia aștept. Mai este puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe”, a spus Gina, într-un InstaStory.

Gina și Smiley sunt împreună de patru ani, însă abia la
finalul anului 2019 și-au confirmat relația.

„Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei.

Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc”, mărturisea Gina la momentul respectiv. În toamna anului 2020, Gina și Smiley au anunțat public că așteaptă un copil.

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close