EntertainmentStiri Mondene

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă. Smiley a făcut primele declarații. „Am devenit părinți!”

Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi părinții unei fetițe superbe. Prezentatoarea de la Antena 1 a născut marți, 9 martie, la o clinică privată din Capitală, acolo unde iubitul ei a și fost surprins intrând cu două buchete de flori. Astfel că, așteptarea a luat sfârșit, iar visul lor s-a împlinit.

Gina Pistol a născut o fetiță, după ce aceștia au anunțat zilele trecute că cel mai frumos eveniment din viața lor va avea loc săptămâna aceasta. Smiley a postat primul mesaj pe contul de socializare.

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seară această, fetiță nostra este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram.

„A mea preferă fructele”

La începutul acestei săptămâni, Smiley a discutat cu Mihai Bobonete, Răzvan Fodor, rapperul DOC, iar dialogurile savuroase pe care le-a avut cu aceștia au fost postate pe YouTube, în cadrul noului show online al artistului: „8, 8 și ceva, FIX”.

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă. Smiley a făcut primele declarații. „Am devenit părinți!”

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată.

Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc.

Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs. Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă.

Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a povestit Smiley în cadrul show-ului online.

View this post on Instagram

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Hits: 0

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close